Pismeni sastav: Kako sam proveo zimski raspust

Ovaj zimski raspust mi je jednostavno protrčao, nisam ni osetio kad je prošao pored mene.
Pošto su treninzi obustavljeni zbog vremena i snega, imamo takozvanu malu prazničnu pauzu, ja sam rešio da ne odmaram i organizovao sam svoje društvo da svako veče idemo na fudbal u balon i tako očuvamo kondiciju i spremnost za treninge koji će otprilike početi kad i škola. S obzirom da je sneg zakazao, nisam ni razmišljao o odlasku na planinu nego sam rešio da vreme provedem sa porodicom kući. Ove godine se u našem gradu otvorilo klizalište pa sam rešio da budem dobar stariji brat i mladju sestru sam često vodio na klizanje. To je doprinelo mom imidzu brižnog i osećajnog momka pa sam imao i par poziva na piće od strane devojaka.
Moram priznati da su ove godine lektire bile brojne pa i one koje sam slagao da sam pročitao, sad sam zaista i morao pročitati, sto svojom voljom, a što pritiskom majke. Svaki dan je delovao običan, bez nekih velikih uzbudjenja, jedino sam imao više vremena za neke radove u kojima uživam a ne u učenju i radjenju domaćih zadataka. Par noćnih izlazaka je doprinelo tome da se opustim dodatno i spremim za novi početak časova.
Naravno, aktivnosti sportske nisam smeo izbeći, jer je vreme praznika i jelo se u gotovo svakoj kući i kod svake rodbine. Nisam se baš propisno odmorio, ali sam svakako sebi priuštio vreme za stvari u kojima uživam.

Nema komentara

Comments are closed.

To Top
BosanskiБългарскиHrvatskiMagyarМакедонски јазикRomânăСрпски језикSlovenščina