Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Zašto volimo da igramo fudbal

Moj teča je živeo na Kopaoniku i kad bi završio sve poslove izašao bi na vrh brda i počeo da tapka loptu. To bi odjekivalo planinom i njegovo društvo bi se ubrzo skupilo. Igrali su fudbal do kasnih večernjih sati. Jednom, kad sam bio kod njega, poveo me je na fudbal i tada sam prvi put zaigrao i mnogo mi se svidelo.
Sada kad sam stariji fudbal je moja svakodnevica i ne mogu bez njega. Svakog dana moji drugovi i ja ostajemo posle škole i igramo dva, tri sata. Često se svađamo, ali i dogovorimo kako ćemo dalje i nastavljamo igru. Voleli bismo da organizujemo prvenstvo u školi i da učestvuju svi učenici i da se takmičenje odvija u dve kategorije u muškoj i ženskoj. Možda bi mogli timovi da budu mešoviti. Mi dečaci volimo da igramo sa devojčicama, jer tada imamo lepši pogled na svet.
Fudbal je najbolji i najlepši sport na svetu. U igri možemo da pokažemo sve svoje znanje i sportsku veštinu. Fudbaleri su veoma popularni. Moj san je da i ja postanem poznat i slavan. Igram za Radnički već godinu dana, kao vezni igrač i kao štoper. Treniraću uporno i preći ću u neki veći klub, a jednog dana, možda, postanem veliki fudbaler.
Ovih dana pričamo o fudbalu i radujemo se Svetskom prvenstvu.

Nema komentara

Comments are closed.

To Top
BosanskiBъlgarskiHrvatskiMagyarMakedonski jazikRomânăSrpski jezikSlovenščina