Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Život je čudo

Svakakva čuda su se desila u mom životu. Nagledao sam se i naslušao mnogih stvari, ali da vidim vanzemaljce nije mi se dešavalo do nedavno.
Bilo je predivno veče sa zvezdama na nebu i ponekom padalicom. Jeo sam i polako se spremao da odem u zemlju snova u još jednu izmišljenu avanturu kad, odjednom, moj brat Marko ulete u kuću i reče mi da odmah izađem napolje. Onako, već pospan, upitah ga o čemu se radi, a on mi reče da je video vanzemaljce. U tom trenutku sam se zbunio. Pomislih da, možda, već sanjam. Izleteh kao munja da vidim čudo neviđeno. Stvarno, na nebu je bilo nečega. Nekakva senka se pomerala. Bio sam zadivljen. Onda je divljenje prešlo u strah. Ipak, vanzemaljce ne viđam svakog dana. Posle dužeg gledanja sve sam manje bio ubeđen da je to nešto vanzemaljsko i rekao sam bratu da je to samo obična svetlost. Otišao sam na spavanje, ali jedan deo mene je verovao da su to bili oni.
Sledećeg jutra sam na televiziji čuo da su viđene iste senke u Nju Jorku. Nisam znao u šta da verujem. Pre dva dana sam se vraćao kući sa treninga i iznenada se na nebu nešto stvorilo. Ličilo je na polarnu svetlost, ali onda se pojavio čudan svetleći krug. Rekao sam drugu, sa kojim sam bio, da su to vanzemaljci, a on se samo nasmejao i objasnio da je to svetlo sa obližnje pumpe. Evo, i sami vidite kako život može biti čudo. Vanzemaljci, šta mi bi? Mada, ko zna?

Nema komentara

Comments are closed.

To Top
BosanskiBъlgarskiHrvatskiMagyarMakedonski jazikRomânăSrpski jezikSlovenščina